Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan(gr/100 lt Su) | Damlama Sulama Kg/1000 m2 |
Açık Tarla Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak vb.) | Petal açım öncesi ve petal açım sonrası 7-10 gün ara ile. | 100 litre suya 250-400gr | 3-4 kg/da |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak vb.) | Dikiminden 1 hafta sonra 1-2 hafta arayla. | 100 litre suya 250-400gr | 3-4 kg/da |
Çilek | Petal açım öncesi ve petal açım sonrası 7-10 gün ara ile. | 100 litre suya 250-400gr | 3-4 kg/da |
Kesme Çiçekçilikte | Yapraklanma dönemi ve sonrası. | 100 litre suya 250-400gr | 3-4 kg/da |
Yumuşak Çekirdekli Meyveler | Petal açımından 3 hafta sonra 2-3 uygulama. | 100 litre suya 250-400gr | 2-3 kg/da |
Sert Çekirdekli Meyveler | Petal açımından 3 hafta sonra 2-3 uygulama. | 100 litre suya 250-400gr | 2-4 kg/da |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları | Petal açım öncesi ve petal açım sonrası 15 gün ara ile. | 100 litre suya 250-400gr | 2-4 kg/da |
Bağlarda | Sezon dönemi boyunca 15 gün arayla. | 100 litre suya 250-400gr | 2-4 kg/da |