Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 12%
Amonyum Azotu (N) 12%
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 61%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 61%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan(gr/100 lt Su) Damlama Sulama
Kg/1000 m2
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak) Fide dikimi-çiçeklenme arası dönemde ve çiçekler açtıktan sonra meyve tutumuna kadarki dönemde 100 litre suya 250-400 g 3-4 kg/da
Çilek Fide dikiminden itibaren 100 litre suya 200-250 g 1-3 kg/da
Kesme Çiçekçilikte Erken gelişme döneminde 100 litre suya 200-250 g 1-3 kg/da
Yumuşak ve Sert Çekirdekli Meyveler Pembe tomurcuk döneminden itibaren 100 litre suya 200-250 g 2-4 kg/da
Narenciye Pembe tomurcuk döneminden itibaren 100 litre suya 100-150 g 2-4 kg/da
Bağ, kivi Sürgün faaliyetinden itibaren 100 litre suya 300-400 g 1-4 kg/da
Zeytin bağ,kivi,fındık,ceviz antep fıstığı Çiçeklenme öncesinde 100 litre suya 150-250 g 2-4 kg/da
Yaprağı yenen sebzeler(marul, lahana v.b) Bitkilerin 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 100 litre suya 150-200 g 1-2 kg/da
Mısır,ayçiçeği Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 100 litre suya 150-200 g 3-5 kg/da
Pamuk, patates, şekerpancarı, havuç Çapadan sonra 100 litre suya 200-250 g 3-5 kg/da
Soğan, sarımsak Bitki boyunun 10-15 cm olduğu dönemden itibaren 100 litre suya 200-250 g 1-3 kg/da
Fasulye, nohut, mercimek Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ve çiçeklenme sonrası bakla tutumuna kadar olan dönemde 100 litre suya 200-250 g 2-4 kg/da