Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 4%
Üre Azotu (N) 4%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 30%
Kategoriler:

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan
Uygulama
(100 Litre Suya)
Topraktan Uygulama
(Sulama Yoluyla)
Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Kavun vb.) Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. 150 – 200 ml 2 – 3 L / da
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. 150 – 200 ml 2 – 3 L / da
Meyve Ağaçları Meyve tutumundan sonra 3-4 uygulamaya bölünerek. 150 – 200 ml 50 – 100 ml / ağaç
Bağlar Bitkil gelişme döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde arttırılarak kullanılmalıdır. 200 – 250 ml 2 – 3 L / da
Zeytin Son 2-3 uygulamaya bölünerek. 200 – 250 ml 50 – 100 ml / ağaç
Narenciye Meyve büyüme ve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek. 200 – 250 ml 50 – 100 ml / ağaç
Çilek Renk dönmeye başlamadan önce 7-10 gün arayla 3-4 uygulama. 150 – 200 ml 1.5 – 2 L / da
Şeker Pancarı, Patates, Havuç Meyve büyüme süresince ( hasattan 25-30 gün önce ) 7-10 gün arayla 2-3 uygulama. 200 – 250 ml 1.5 – 2 L / da
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır Meyve büyüme süresince 10-15 gün arayla 2-3 uygulama. 150 – 200 ml 1.5 – 2 L / da
Pamuk Kozalara ben düşme başlangıcında 7-10 gün arayla 1-2 uygulama. 200 – 250 ml 1.5 – 2 L / da
Fındık Haziran dökümlerinden önce 15-20 gün arayla 2 uygulama. 150 – 200 ml 50 – 100 ml / ocak