Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan Uygulama (100 Litre Suya) |
Topraktan Uygulama (Sulama Yoluyla) |
Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Kavun vb.) | Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. | 150 – 200 ml | 2 – 3 L / da |
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Ürünün gelişme döneminde bölünerek özellikle sebzenin hızlı gelişme dönemlerinde arttırılarak kullanılmalıdır. | 150 – 200 ml | 2 – 3 L / da |
Meyve Ağaçları | Meyve tutumundan sonra 3-4 uygulamaya bölünerek. | 150 – 200 ml | 50 – 100 ml / ağaç |
Bağlar | Bitkil gelişme döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek, özellikle meyve olgunlaşma döneminde arttırılarak kullanılmalıdır. | 200 – 250 ml | 2 – 3 L / da |
Zeytin | Son 2-3 uygulamaya bölünerek. | 200 – 250 ml | 50 – 100 ml / ağaç |
Narenciye | Meyve büyüme ve olgunlaşma döneminde 3-4 uygulamaya bölünerek. | 200 – 250 ml | 50 – 100 ml / ağaç |
Çilek | Renk dönmeye başlamadan önce 7-10 gün arayla 3-4 uygulama. | 150 – 200 ml | 1.5 – 2 L / da |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç | Meyve büyüme süresince ( hasattan 25-30 gün önce ) 7-10 gün arayla 2-3 uygulama. | 200 – 250 ml | 1.5 – 2 L / da |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Meyve büyüme süresince 10-15 gün arayla 2-3 uygulama. | 150 – 200 ml | 1.5 – 2 L / da |
Pamuk | Kozalara ben düşme başlangıcında 7-10 gün arayla 1-2 uygulama. | 200 – 250 ml | 1.5 – 2 L / da |
Fındık | Haziran dökümlerinden önce 15-20 gün arayla 2 uygulama. | 150 – 200 ml | 50 – 100 ml / ocak |