Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan Uygulama (100 Lt /ml) |
Bağ | Sürgünlerin 5-10 cm döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama. | 250-500 ml (300-600 g) |
Meyve Ağaçları | Meyve oluşumundan itibaren15-20 gün ara ile 2 uygulama, hasat sonrasında 1 uygulama | 250-500 ml (300-600 g) |
Zeytin | Tomurcuklanma başlangıcında 1 uygulama, çiçeklenme sonrası 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 250-500 ml (300-600 g) |
Sebzeler | Tam yapraklanma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama | 250-500 ml (300-600 g) /da |
Mısır | 4-6 yapraklı dönemde ilk uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama | 250-500 ml (300-600 g) /da |
Patates, Şeker pancarı | Yumru oluşumundan itibaren, 15-20 gün ara ile 3 uygulama | 250-500 ml (300-600 g) /da |
Ayçiçeği | 5-6 yaprak döneminden çiçeklenme başlangısına kadar 2-3 uygulama | 250-500 ml (300-600 g) /da |
Buğday, Arpa | Kardeşlenme, sapa kalma ve başak oluşum dönemlerinde | 250-500 ml (300-600 g) /da |
Kanola | 6-8 yapraklı dönemde ilk uygulama, 2. uygulama çiçeklenme döneminde | 250-500 ml (300-600 g) /da |
Çeltik | Kardeşlenme, sapa kalma ve başak oluşum dönemlerinde | 250-500 ml (300-600 g) /da |
Pamuk | 6-8 yapraklı dönemden itibaren 15-20 gün ara ile 3-4 uygulama | 1 L (1,2 Kg) / da |
Toprak uygulaması | Damlama ve yağmurlama sulama sistemleri ile sulanabilen kültür bitkilerinde 1-2 L (1,2-2,4 kg/da) uygulama yapılabilir. | 250-500 ml (300-600 g) /da |