Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan Uygulama (100 Litre Suya) |
Topraktan Uygulama (Sulama Yoluyla) |
Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Kavun vb.) | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile. | 150 – 200 ml | 1-2 L / da |
Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme boyunca 10 gün ara ile. | 150 – 200 ml | 1-2 L / da |
Meyve Ağaçları | Vejetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile. | 150 – 200 ml | 1-2 L / da |
Bağlar | Aktif gelişme döneminde | 200 – 250 ml | 1-2 L / da |
Zeytin | Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme sonrası bölünerek 2-3 uygulama. | 200 – 250 ml | 1.5 – 2 L / da |
Narenciye | Çiçeklenme öncesi ve çiçeklenme sonrası bölünerek 2-3 uygulama. | 200 – 250 ml | 1.5 – 2 L / da |
Fındık | Aktif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama. | 150 – 200 ml | 50 ml / ocak |
Çilek | Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama. | 150 – 200 ml | 1 – 1.5 L / da |
Şeker Pancarı, Patates, Havuç | İlk çapadan sonra gelişme dönemi boyunca. | 200 – 250 ml | 2 – 2.5 L / da |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır | Aktif gelişme döneminde ve başaklanma öncesi. | 150 – 200 ml | 2 – 3 L / da |
Pamuk | Taraklanma başlangıcı ve çiçeklenme öncesi. | 150 – 200 ml | 1.5 – 2 L / da |