Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Suda Çözünür Bor (B) 0.6%
Suda Çözünür Bakır (Cu) 1%
Suda Çözünür Demir (Fe) 2.5%
Suda Çözünür Mangan (Mn) 2%
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0.05%
Suda Çözünür Çinko (Zn) 4%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi YAPRAKTAN SULAMA
(100 L su)
DAMLAMA SULAMADAN
(ml/da)
Domates, biber, hıyar, patlıcan, kabak, mercimek, , karpuz, narenciye Çiçeklenme öncesinden itibaren 100-150 (155-232 g) 200-250 (310-388 g)
Çilek Fide dikiminden itibaren 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)
Muz Doğum öncesinden itibaren 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)
Bağ ,Kivi Göz kabarmasından itibaren 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)
Sert ve yumuşak çekirdekli meyveler Pembe tomurcuk döneminden itibaren 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)
Zeytin, fındık, ceviz, antep fıstığı Çiçeklenme öncesinden itibaren 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)
Ayçiçeği, mısır Bitki boyu 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)
Buğday, arpa, çeltik Kardeşlenme döneminden itibaren 100-150 (155-232 g)
Pamuk Çapadan sonra 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)
Patates, Şeker Pancarı, Havuç İkinci çapadan sonra 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)
Fasulye, Nohut, Mercimek Çiçeklenme öncesinden itibaren 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)
Soğan, sarımsak Bitki boyunun 15 cm olduğu dönemden 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)
Yaprağı yenen sebzeler ( marul, lahana vb.)
Yeşil alan ve kesme çiçekçilik
Gelişim dönemi boyunca 100-150 (155-232 g) 250-500 (288-775 g)