Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | YAPRAKTAN SULAMA (100 L su) |
Topraktan Uygulama |
Sebzeler (Açık Tarla) Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Kabak vb. | Fide toprağa tutunduktan sonra 2-3 uygulama | 40-60 | 1 L / da |
Sera ve Örtü Altı Sebzeler | Fide toprağa tutunduktan sonra 2-3 uygulama | 40-60 | 1 L / da |
Yumrulu Bitkiler | Çıkıştan itibaren ilk çapaya kadar | 40-60 | 1 L / da |
Endüstri Bitkileri (Mısır, Ayçiçeği, Buğday, Anason, Pamuk, Çeltik vb.) | Çıkıştan itibaren bitki 10-15 cm olunca, 2-3 uygulama | 40-60 | 1 L / da |
Sert Çekirdekli Meyveler | Sezon boyunca 2-3 uygulama | 40-60 | 1 L / da |
Yumuşak Çekirdekli Meyveler | Sezon boyunca 2-3 uygulama | 40-60 | 1 L / da |
Narenciye | Sezon boyunca 2-3 uygulama | 40-60 | 1 L / da |
Çilek | Fide toprağa tutunduktan sonra hasat boyunca | 40-60 | 1 L / da |
Bağ | Sürgünler 10-15 cm olduktan sonra meyve rengi dönünceye kadar 2-3 uygulama | 40-60 | 1 L / da |
Muz | Sezon boyunca 2 uygulama | 40-60 | 1 L / da |