Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 13%
Nitrat Azotu (N) 13%
Suda Çözünür Potasayum Oksit (K2O) 46%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan
Uygulama
Damlama Sulama
Kg/1000 m2
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak) Meyveler ceziz iriliğini aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Yumuşak ve sert çekirdekli meyveler,zeytin Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde 100 litre suya 300-500 g 5-6 kg/da
Muz, Çilek, Bağ, Kivi, Narenciye Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 300-500 g 5-6 kg/da
Fındık,ceviz antep fıstığı İç doldurma döneminde 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Mısır, Ayçiçeği Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Patates, şekerpancarı, havuç Yumruların şişmeye başlamasından hadata kadar 100 litre suya 300-500 g 5-6 kg/da
Buğday, arpa, çeltik Sapa kalma döneminden süt olum dönemine kadar 100 litre suya 300-500 g
Pamuk Tarak oluşumundan hasata kadat 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Soğan, Sarımsak Baş irileşme döneminden itibaren 100 litre suya 300-400 g 4-5 kg/da
Fasulye, Nohut, Mercimek Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 300-400 g 4-5 kg/da
Yaprağı yenen sebzeler, Kesme Çiçekçilik Gelişme dönemi boyunca 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg/da