Garanti Edilen İçerik (w/w)
Organik Madde 45%
Organik Azot (N) 2.5%
Toplam humik asit+fulvik asit 5%
Serbest Aminoasitler 20%
pH 4.5 – 6.5

 
📄 Tescil & Etiket Belgesi (PDF)

Açıklama

Kullanım Yeri, Zamanı ve Dozu
Bitki Adı
Uygulama Dönemi
TOPRAKTAN UYGULAMA
Damla Sulama ile L/da
Yapraktan Uygulama
(100 Litre Suya)
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb) Dikimden 15 gün sonra ilk uygulama. Gelişim boyunca 2-3 uygulama 2-3 100 Litre Suya 250-300 g
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) Dikimden sonra damlamadan ilk uygulama 15 gün ara ile 1-2 uygulama 1-2 100 Litre Suya 250-300 g
YUMRULU BİTKİLER (Patates, Soğan v.b) Kavun, Karpuz, Kabak Tarla hazırlığında dikim öncesi ve dikim sonrası 20 gün ara ile 2-3 uygulama 2-3 100 Litre Suya 250-300 g
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb) İlk baharda başlayarak dönem boyunca 15 gün ara ile 3-4 uygulama 2-3 100 Litre Suya 250-300 g
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) Dikimden önce tarla hazırlığında ve sonrasında 15 gün ara ile 2 kez 1-2 100 Litre Suya 250-300 g
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya Ayçiçeği vb) Dikimden önce tarla hazırlığında ve 15 gün ara ile 2 uygulama 1-2 100 Litre Suya 250-300 g
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) Dikimden önce tarla hazırlığında ve 20 gün sonra ikinci uygulama 1-2 100 Litre Suya 250-300 g
Yeşil Alanlar Sulama sistemi ile beraber ayda 20 gün ara ile 2-3 tekrar 1-2 100 Litre Suya 250-300 g