Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Organik Madde 25%
Toplam Azot (N) 8%
Üre Azotu (N) 5%
Organik Azot (N) 3%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 6%
Serbest Aminoasitler 17%
Maks. Klor (Cl) 0.6%
pH 6-8

 

Kategoriler:

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Topraktan
Uygulama
(Damlama Sulama)
Yapraktan
Uygulama
(100LT suya)
Sera ve Açık Alan Sebzeleri (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb.) Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 2-3 uygulama yapılır. 1.5 – 2 L / da 150 – 200 ml
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) Vejetasyon süresince 3-4 uygulama. 1 – 1.5 L / da 150 – 200 ml
Yumrulu Bitkiler (Şeker Pancarı, Patates, Soğan vb.) Çapadan sonra bir uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama. 2 – 3 L / da 150 – 200 ml
Tüm Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ vb.) 1.5 – 2 L / da 1 – 2 L / da 150 – 200 ml
Endüstri Bitkileri (Pamuk, Ayçiçeği vb.) Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama. 1.5 – 2 L / da 150 – 200 ml
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya vb.) Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama. 1.5 – 2 L / da 150 – 200 ml
Tahıllar (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama. 1.5 – 2 L / da 150 – 200 ml