Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Suda Çözünür Demir (Fe) 2%
Suda Çözünür Çinko (Zn) 15%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi YAPRAKTAN
(g/da- 100 L su)
Topraktan Uygulama(Kg/da)
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek vb. Çiçek başlangıcından itibaren ve ilk meyvelerden sonra 10-15 gün aralıklarla 150 – 200 0.5 – 1
Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla 150 – 200 0.5 – 1
Yumrulu Bitkiler (Kavun, Karpuz, Kabak, Patates, Soğan vb.) 4-6 yapraklı dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 10-15 gün aralıklarla 150 – 200 0.5 – 1
Bağ ve Çilek Sürgün gelişimi başlarken, çiçek dökümünden sonra, ben düşmenden önce 100 – 200 0.5 – 1
Sert Çekirdekli Meyve Ağaçları (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik vb.) Çiçeklenmeden önce, meyveler ceviz iriliğine gelince 150 – 200 0.5 – 1
Yumuşak Çekirdekli Mayve Ağaçları (Elma, Armut, Ayva vb.) Çiçeklenmeden önce, meyveler ceviz iriliğine gelince 100 – 200 0.5 – 1
Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Kivi vb. Çiçeklenmeden önce, meyveler ceviz iriliğine gelince 150 – 200 0.5 – 1
Endüstri Bitkileri (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği, vb.) 5-6 yapraklı dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla 150 – 200 0.5 – 1
Tüm Baklagiller (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, Ayçiçeği vb.) 5-6 yapraklı dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla 100 – 200 0.5 – 1
Tahıllar (Buğday, Arpa, Çeltik vb.) Kardeşlenme döneminde ve çiçeklenme öncesi 100 – 200 0.5 – 1