Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | Yapraktan Uygulama (100ML Suya) |
Damlama Sulama Kg/1000 m2 |
Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Çilek vb) | Vejetatif dönemin başlarında, çiçeklenme öncesi ve meyve oluşumu öncesi dönemlerinde | 150-200 g | 3 – 4 kg/da |
Bağ,Muz | Vejetatif dönemin baçlarında 1 -2 uygulama | 150-200 g | 3 – 4 kg/da |
Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep Fıstığı |
Vejetatif dönemin başlarında, çiçeklenme öncesi ve meyve oluşumu öncesi ve meyve büyüme dönemlerinde |
200-250 g | 3 – 4 kg/da |
Mısır, Pamuk, Ayçiçeği | 5-6 yapraklı dönemde itibaren 10-15 gün aralıklar ile 2-3 uygulama | 150-200 g | —– |
Yaprağı Yenen Sebzeler (marul, lahana, brokoli vb.) ve Kesme Çiçekler | Gelişme dönemi boyunca 3 – 4 uygulama | 150-200 g | 3 – 4 kg/da |
Nohut, Fasulye Mercimek, Soya | 5-6 yapraklı dönemde ve 10-15 gün aralıklar ile 1- 2 uygulama | 150-200 g | 2 – 3 kg/da |