Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 20%
Amonyum Azotu (N) 12%
Üre Azotu (N) 8%
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 10%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 10%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 10%
Suda Çözünür Bor (B) 0.03%
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0.04%
Suda Çözünür Demir (Fe) 0.07%
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0.04%
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0.003%
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0.03%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan
Uygulama
(100ML Suya)
Damlama Sulama
Kg/1000 m2
Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Çilek vb) Vejetatif dönemin başlarında, çiçeklenme öncesi ve meyve oluşumu öncesi dönemlerinde 150-200 g 3 – 4 kg/da
Bağ,Muz Vejetatif dönemin baçlarında 1 -2 uygulama 150-200 g 3 – 4 kg/da
Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva,
Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep Fıstığı
Vejetatif dönemin başlarında, çiçeklenme öncesi ve meyve oluşumu öncesi ve meyve büyüme
dönemlerinde
200-250 g 3 – 4 kg/da
Mısır, Pamuk, Ayçiçeği 5-6 yapraklı dönemde itibaren 10-15 gün aralıklar ile 2-3 uygulama 150-200 g —–
Yaprağı Yenen Sebzeler (marul, lahana, brokoli vb.) ve Kesme Çiçekler Gelişme dönemi boyunca 3 – 4 uygulama 150-200 g 3 – 4 kg/da
Nohut, Fasulye Mercimek, Soya 5-6 yapraklı dönemde ve 10-15 gün aralıklar ile 1- 2 uygulama 150-200 g 2 – 3 kg/da