Açıklama
Bitki | Uygulama Dönemi | YAPRAKTAN (g/da- 100 L su) |
Sebzeler, Kabakgiller, Baklagiller, Kavun, Karpuz, Çilek | Çiçeklenme öncesi uygulanır, çiçeklenme sonrasında 10-14 gün ara ile tekrarlanabilir | 40-60 |
Yağ Bitkileri ( Ayçiçeği, Kanola vb. ) | Bitkiler 30 cm boylandığında uygulanır. Gerekirse 10-14 gün ara ile tekrarlanır. | 50-75 |
Tahıllar ( Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb. ) | Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemi arasında uygulama yapılır. Gerekirse bu dönemler arasında 7-14 gün ara ile tekrarlanır | 50-75 |
Bağ | İlk olarak çiçek tomurcukları ve çiçek salkımları belirdiğinde, ikinci oalrak çiçek tomurcuları ayrıldığında uygulama yapılır. | 50-75 |
Sert ve yumuşak çekirdekli meyveler, kivi, zeytin, ceviz, fındık, antep fıstığı, badem ) |
Çiçeklenme öncesi uygulanır. İhtiyaca göre 7-14 gün ara ile tekrarlanır. Hasattan sonra, yapraklar dökülmeden önce de uygulayınız. | 50-75 |
Narenciye | İlkbahar ve sonbahar sürgünleri zamanında uygulanır. Bu dönemlerde noksanlık durumlarında 10-14 gün ara ile tekrarlanır. | 50-75 |
Mısır, Çeltik | Erken dönemlerde, bitki 4-6 yapraklı dönemde uygulanır. Gerekirse 10 gün sonra tekrarlanabilir. | 50-75 |
Pamuk | Erken dönemde ve çiçeklenme öncesinde uygulanabilir | 50-75 |
Patates, Şeker Pancarı, Havuç, Soğan, Sarımsak, Yaprağı ve Çiçeği Yenen Sebzeler |
Bitkiler 4-6 yaprak iken uygulanır. Gerektiğinde 7-14 gün ara ile tekrarlanır | 50-75 |
Yeşil alan ve Kesme Çiçekler | Bitkilerin erken dönemlerinde uygulanır. Gerektiğinde 10-14 gün ara ile tekrarlanır. | 50-75 |
Tüm Bitkiler Toprak Uygulaması | Damlama sulama sitemi ile uygulanır. İhtiyaç halinde tekrarlanır. | 200-250 g / da |