Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K20) 50%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan
Uygulama
Damlama Sulama
Kg/1000 m2
Sebzeler (domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun, karpuz, kabak) Meyveler ceziz iriliğini aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Yumuşak ve sert çekirdekli meyveler,zeytin Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Muz, Çilek, Bağ, Kivi, Narenciye Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Fındık,ceviz antep fıstığı İç doldurma döneminde 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Mısır, Ayçiçeği Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Patates, şekerpancarı, havuç Yumruların şişmeye başlamasından hadata kadar 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Buğday, arpa, çeltik Sapa kalma döneminden süt olum dönemine kadar 100 litre suya 250-300 g
Pamuk Tarak oluşumundan hasata kadat 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Soğan, Sarımsak Baş irileşme döneminden itibaren 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Fasulye, Nohut, Mercimek Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da
Yaprağı yenen sebzeler, Kesme Çiçekçilik Gelişme dönemi boyunca 100 litre suya 250-300 g 3-4 kg / da