Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) 12%
Suda Çözünür Bor (B) 0.3%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi YAPRAKTAN SULAMA
(100 L su)
DAMLAMA SULAMADAN
(ml/da)
Açık Tarla ve Sera Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun vb. Fideler şaşırtıldıktan 20 gün sonra başlayarakmeyve olgunlaşıncaya kadar 3-4 uygulama 150-200 1-2
Yaprağı ve çiçeği Yenen Sebzeler; marul, lahana, ıspanak, brokoli, karnabahar vb. Vejetasyon süresince 3-4 uygulama 150-200 1-2
Yumrulu Bitkiler; şekerpancarı, patates, soğan, sarımsak, havuç, turp, yer fıstığı vb. Çapadan sonra ilk uygulama, 15-20 gün sonra ikinci uygulama 200-250 2-2,5
Sert ve yumuşak çekirdekli meyveler, bağ, zeytin, ceviz, antep fıstığı, fındık, turunçgiller Aktif gelişme döneminde 250-300 2-2,5
Endüstri Bitkileri; ayçiçeği, pamuk, kanola, çay, tütün, haşhaş vb. Bitki boyunun15-20 cm olduğu dönemden itibaren 3-4 uygulama 200-250 1-2
Tüm Baklagiller: nohut, fasulye, mercimek, bezelye Gelişim dönemi boyunca 2-3 uygulama 200-250 1-2
Tahıllar ve Yem Bitkileri: buğday, arpa, çeltik, yonca vb. Kardeşlenme ve sapa kalma döneminde iki uygulama 200-250 1-2
Çilek Şaşırtmadan itibaren çiçeklenme öncesi 2-3 uygulama 150-200 1-2