Garanti Edilen İçerik (%w/w)
Toplam Azot (N) 20%
Nitrat Azotu (N) 6%
Amonyum Azotu (N) 4%
Üre Azotu (N) 10%
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 10%
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) 10%
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 20%
Suda Çözünür Bor (B) 0.03%
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0.04%
Suda Çözünür Demir (Fe) 0.07%
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0.04%
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0.003%
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0.03%

Açıklama

Bitki Uygulama Dönemi Yapraktan
Uygulama
Damlama Sulama
Kg/1000 m2
Domates-Biber-Patlıcan-Hıyar-Karpuz-Kavun-Kabak-Fasulye-Nohut-Mercimek Meyveler ceziz iriliğini aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Çilek – Muz Meyvelerin fındık iriliği aldığı dönemden, hasata 15-20 gün kalıncaya kadar olan dönemde 100 litre suya 300-500 g 5-6 kg/da
Bağ-Kivi – Narenciye-Kiraz-Vişne-Şeftali-Kayısı-Erik-Elma-Armut-Ayva-Zeytin Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 300-500 g 5-6 kg/da
Mısır-Ayçiçeği İç doldurma döneminde 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Patates-Ş.Pancarı-Havuç Bitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Buğday-Arpa-Çeltik Yumruların şişmeye başlamasından hadata kadar 100 litre suya 300-500 g 5-6 kg/da
Fındık-Ceviz-Antep Fıstığı Sapa kalma döneminden süt olum dönemine kadar 100 litre suya 300-500 g
Soğan-Sarımsak Tarak oluşumundan hasata kadat 100 litre suya 300-500 g 4-5 kg/da
Yaprağı yenen sebzeler (Marul, Lahana vb) Baş irileşme döneminden itibaren 100 litre suya 300-400 g 4-5 kg/da
Yeşil Alanlar ve Kesme Çiçekler Meyve tutumundan itibaren 100 litre suya 300-400 g 4-5 kg/da